Παρασκευή, 3.12.2021, 1:06 μμ

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Πότε ράγισε το γυαλί; Οι δηλώσεις μετά το διαζύγιο

22.08.2021 / 11:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ko 43

Την είδηση του χωρισμού τους, ανακοίνωσαν πρόσφατα και μέσω του δικηγόρου τους, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση για τη λήξη του γάμου του, με το TLIFΕ να σας έχει αποκαλύψει τα νέα ξεκινήματα για την προσωπική ζωή και των δυο.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Νίκης Κώτσου, φαίνεται να ήταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο. Κανείς από τους δυο τους, δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή τους εστία, ενώ αρκετά βράδια ο ηθοποιός διανυκτέρευε στον πολυχώρο Modus Vivendi στον οποίο και διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.

“Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα , μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να το σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον”, ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι δυο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια την απόφαση του χωρισμού τους, ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε προκαλέσει εντάσεις στο παρασκήνιο της καθημερινής εκπομπής που παρουσίαζαν τα τελευταία χρόνια μαζί.

Οι πρώην συνεργάτες τους, κάνουν λόγο για δύο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους που δεν έδιναν το δικαίωμα για σχόλια, ακόμη κι αν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Πρόκειται άλλωστε για δυο ανθρώπους με αρκετή αίσθηση του χιούμορ, το οποίο μάλιστα αρκετές φορές λειτούργησε λυτρωτικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα