Κατερίνα Καινούργιου: Έρχεται νέο reality, που θα θυμίζει επιβίωσης αλλά θα είναι αρκετά ανατριχιαστικό

17.03.2021 / 23:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 34

Αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε στην κάμερα πως: «Θα έχουμε νέο κύκλο στο J2US, αλλά δεν ξέρω το πότε. Δυστυχώς δεν θα είμαι στο “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” γιατί ήμουν στο J2US».

Με τη σειρά του ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε στην κάμερα του Ευτυχείτε: «Ήταν επιτυχία να πείσω την Κατερίνα Καινούργιου να συμμετέχει στο Celebrity Game Night. Ό,τι θα τραγουδήσει μαζί μου η Κατερίνα είναι σίγουρο μην της το πείτε».

Αναφορικά με το Fame Story, του οποίου τα δικαιώματα έχει αποκτήσει η Barkingwell, εταιρεία παραγωγών του Νίκου Κοκλώνη, ο ίδιος αναρωτήθηκε: «Αν γίνει το Fame Story, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πρέπει να κάνει το δάσκαλο της σχολής;».

Στην συνέχεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με την συγκεκριμένη εταιρεία και τις παραγωγές που έχει αναλάβει. Όσον αφορά στον Χρήστο Φερεντίνο, έχει κλείσει για το εβδομαδιαίο παιχνίδι «The Cage», ενώ ο Χάρης Ρώμας αλλάζει τηλεοπτική στέγη και ετοιμάζει νέα κωμική σειρά με την Barkingwell.

Η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» ενώ έχει και πρόταση να το κάνει μίνι σειρά.

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως έρχεται νέο reality το οποίο θα θυμίζει λίγο σε reality επιβίωσης αλλά θα είναι αρκετά ανατριχιαστικό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα