Κατερίνα Διδασκάλου: «Προσέξτε, μετά την Ορεστιάδα δεν μας ξέρει άνθρωπος» 

22.09.2023 / 22:06
ka 35

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου το μεσημέρι της Παρασκευής (22/09) προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε τι συμβουλεύει τους νέους συναδέλφους της.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Διδασκάλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσωπικά διαπιστώνω το εξής κάθε μέρα και το λέω και στα νέα παιδιά. «Προσέξτε, μετά την Ορεστιάδα δεν μας ξέρει άνθρωπος». Δηλαδή όταν το διαπιστώνεις αυτό, κάνεις πραγματικά αυτό που ξέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι ταπεινός και αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν συνανθρώπους και όχι σαν τον πρωταγωνιστή ή τον κομπάρσο ή τον παραγωγό. Είμαστε κατ’ αρχάς συνάνθρωποι, αυτό πιστεύω εγώ».

«Δεν έκανα και ποτέ παρέα με ανθρώπους από τον χώρο, με συναδέλφους μου. Δηλαδή ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη επαφή και αυτό με έσωσε από πάρα πολλά πράγματα. Εννοείται πως δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι αλλά, ας πούμε, εγώ δεν μπορούσα ποτέ να πάω σε μπαράκια για να τα πιούμε μετά το γύρισμα ή μετά την παράσταση. Άμα έχε3ις μικρά παιδιά στο σπίτι είναι μια άλλη πραγματικότητα» τόνισε η ηθοποιός.

«Φυσικά και υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι και στην πορεία των χρόνων έκανα και φιλίες με συναδέλφους. Για παράδειγμα, με ανθρώπους από τις “Άγριες Μέλισσες” έχουμε κρατήσει επαφή. Αυτό που θέλω να πω πραγματικά είναι ότι περνώντας τα χρόνια νιώθω πολύ τυχερή γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Διδασκάλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα