Καταθέσεις αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου τους: «Σκοτώστε τον…”

12.03.2021 / 21:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 15

Τη συγκλονιστική στιγμή που το πλήθος τους κύκλωσε και «ένα άτομο όρμησε και άρπαξε με τα χέρια του» τον συνάδελφο του, ειδικό φρουρό που στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε άγρια αναφέρθηκε στην κατάθεση του ο οδηγός της μοτοσικλέτας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός αστυνομικός περιέγραψε πως το δίκυκλο που οδηγούσε ήταν το τελευταίο της ομάδας που, ουσιαστικά, παγιδεύτηκε με αποτέλεσμα να παραμείνει στάσιμο με το πλήθος να τους περικυκλώνει. «Ξαφνικά ένα άτομο όρμησε και άρπαξε με τα χέρια του τον συνεπιβάτη μου ειδικό φρουρό με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα» ανέφερε ο αστυνομικός στην κατάθεση του κάνοντας λόγο για σφοδρές επιθέσεις που τους υποχρέωσαν να απομακρυνθούν για να καταφέρουν να ανασυνταχθούν και να επιστρέψουν στο σημείο που ο συνάδελφος τους ξυλοκοπήθηκε.

«Είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον για να τον χτυπήσουν και έλεγαν: «Σκοτώστε τον, γ@@@@@@ τον». Είδα επίσης πολλά άτομα που δεν μπορούσα να τα μετρήσω να χτυπούν με τα χέρια τους με τα πόδια τους με σιδερόβεργες και πέτρες το συνάδελφό μου που ήταν πεσμένος στο έδαφος» είπε, με συνάδελφό του να κάνει πανομοιότυπη σοκαριστική περιγραφή.

«Είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον να χτυπήσουν τον συνάδελφό μου. Είδα άτομα, που δεν προλάβαινα να μετρήσω, να είναι όρθιοι πάνω από το συνάδελφό μου που εκείνη τη στιγμή ήταν στο έδαφος και να τον χτυπάνε με τα χέρια, τα πόδια, με βέργες, με κοντάρια, με ότι έφερε ο καθένας, στα χέρια του σε όλο του το σώμα του.

Βγάλανε το κράνος ώστε να τον χτυπήσουν στο κεφάλι και τα χτυπήματα να έχουν αποτέλεσμα. Όσο ήταν από πάνω του, έλεγαν ο ένας τον άλλον: “Γ@@@@@@ τον. Σκοτώστε τον. Ψόφα κωλόμπατσε”» ανέφερε ο ειδικός φρουρός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα