Καταγγελία στο dete.gr – Στέκι τοξικομανών το τριώροφο στο τέρμα της Εφέσου – “Πεταμένα λεφτά η ανάπλαση” λένε

30.08.2023 / 21:27
ka 76

Δεν έχουν τέλος τα παράπονα των κατοίκων της συνοικίας των Προσφυγικών και ειδικότερα σε όσους μένουν στο τέρμα της Εφέσου προς την Αγία Αικατερίνη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει κάτοικος της περιοχής σε καταγγελία του στο dete.gr το εγκαταλειμμένο τριώροφο που υπάρχει εκεί στο τέρμα της Εφέσου, έχει μετατραπεί σε στέκι τοξικομανών, όπου καταφεύγουν άτομα εξαρτημένα για να κάνουν την δόση τους.

Οι ίδιες μαρτυρίες από την περιοχή αναφέρουν ότι η κατάσταση δεν είναι τωρινή, αλλά κρατάει εδώ και αρκετούς μήνες. Όμως το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά, με πρόσφατο παράδειγμα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου όπου έγινε ένας χαμός από τα άτομα που συχνάζουν, αλλά και διαμένουν εκεί, με τους περίοικους να καλούν την αστυνομία χωρίς να γίνεται τίποτα.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το κτίριο αυτό έχει εγκαταλειφθεί και είναι γνωστό ότι διαμένουν Ρομά που το έχουν κάνει στέκι εξαρτημένων ατόμων για να κάνουν αυτά που θέλουν”.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του κάτοικος της περιοχής η κατάσταση στα Προσφυγικά με τους Ρομά έχει βελτιωθεί ελάχιστα σε σύγκριση με παλιότερα. «Έχουν φύγει αρκετοί όμως έχουν μείνει οι χειρότεροι.

Φοβόμαστε να ανοίξουμε τα παράθυρα στα σπίτια μας. Κι ο Δήμος πάει να κάνει ανάπλαση στην περιοχή. Τι να την κάνουμε την ανάπλαση; Είναι πεταμένα λεφτά με αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Άλλωστε έχουν φύγει όλο οι νέοι που μεγάλωσαν στη συνοικία αυτή και έχουν μείνει μόνοι οι γέροι . Και γιατί να γυρίσουν πίσω; Επειδή θα αλλάξουν τουβλάκια στα πεζοδρόμια; Κρίμα…”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα