Καταγγελία Πολάκη κατά Ευθυμίου για “έμμισθη σχέση με τον ΕΦΚΑ” – Τι απαντά η βουλευτής της ΝΔ

08.01.2023 / 14:20
623c5306af1f4d889539999bcf844e9d

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης η κα Ευθυμίου παραβίαζε το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ με συνολικό ποσό είσπραξης περίπου 106.000 ευρώ.

Τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου έβαλε στο στόχαστρό του ο Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης η κα Ευθυμίου παραβίαζε το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ με συνολικό ποσό είσπραξης περίπου 106.000 ευρώ.

“Όπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η “κανονικότητα” των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ’ όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν….

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€ (φωτό 3- 19)

“Αβλεψία” κι εδώ των συνεργατών;” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Τι απαντάει η Ευθυμίου

Είναι έντονη και οργισμένη η απάντηση της κ. Ευθυμίου. Σε συνομιλία της με τον ΑΝΤ1 η βουλευτής της ΝΔ αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία, χαρακτηρίζοντας την ανυπόστατη.

“Δεν έχω καμία σύμβαση με το Δημόσιο, ούτε μετέχω σε καμία εταιρία του Δημοσίου με καμία ιδιότητα. Η σχέση μου με τον ΕΦΚΑ χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ΄ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες, χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους”, αναφέρει η Άννα Ευθυμίου, εξηγώντας πως, πρόκειται για παλιές υποθέσεις που της ανατέθηκαν πρωτοδίκως, πριν καν εκλεγεί βουλευτής και ολοκληρώθηκαν σε δεύτερο βαθμό.

Τα εισοδήματα της δε, όπως υπογραμμίζει, βαίνουν μειούμενα κάθε χρόνο γιατί κλείνει τις υποθέσεις της.

Πρόκειται μάλιστα, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, να παραθέσει όσα αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια.

Τι αποκάλυπτε η στήλη “Μικροπολιτικός” στα Νέα

Όπως αποκάλυψε η στήλη “Μικροπολιτικός” των Νέων πριν λίγες μέρες, στην Νέα Δημοκρατία φαίνεται να προβαίνουν σε εσωτερικό εξονυχιστικό έλεγχο και για περίπτωση γυναίκας βουλευτή από την Βόρεια Ελλάδα, που φέρεται να είχε συνάψει συμβάσεις με το Δημόσιο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα