Καταγγελία Πατρινού στο dete.gr: Ταξίδευσα με λεωφορείο του ΟΣΕ και δεν μας έλεγξε κανείς

10.11.2021 / 9:43
ktel-thessalonikis-leoforio-esoteriko

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο του ΟΣΕ για την σύνδεση της Πάτρας με το Κιάτο όπου εκεί οι επιβάτες επιβιβάζονται στον Προαστιακό καθώς δύο τουλάχιστον δρομολόγια πραγματοποιήθηκαν χωρίς ελέγχους για πιστοποιητικά εμβολιασμού-νόσησης ή για αρνητικό ράπιντ τέστ στους επιβάτες.

Το λεωφορείο αναχώρησε από την Πάτρα στις 10 χθες το πρωί. Κάποιος από τους επιβάτες διαμαρτυρήθηκε στον οδηγό καθώς δεν έγιναν έλεγχοι στους επιβάτες για τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να μπορέσουν να ταξιδεύσουν με το λεωφορείο.

Ωστόσο η απάντηση που έλαβε δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα ο οδηγός απάντησε ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένος για να πραγματοποιήσει τους ελέγχους και σε όποιον δεν αρέσει να μην ξαναταξιδεύσει με τα λεωφορεία του ΟΣΕ. Η απάντηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των επιβατών οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται ενώ σύμφωνα με την καταγγελία του Πατρινού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό και μάλιστα δόθηκε και ο αριθμός κυκλοφορίας του λεωφορείου.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Πατρινό μέχρι να φτάσει το λεωφορείο στο Κιάτο δεν το σταμάτησε κανένας από την αστυνομία και έτσι το δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Η επιστροφή του όμως έκρυβε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις για τον Πατρινό επιβάτη.

Σύμφωνα με αυτόν πήρε το λεωφορείο από το Κιάτο προς Πάτρα στις 17:00 όπου επίσης δεν ελέγχθηκε κανένας επιβάτης για πιστοποιητικά εμβολιασμού-νόσησης ή για αρνητικό ράπιντ τέστ. Το «κερασάκι» στην ιστορία όμως όπως περιγράφει ο ίδιος ήταν η δήλωση επιβάτη που καθόταν κοντά στον οδηγό πως είναι ανεμβολίαστος και δεν είχε κάνει τεστ πριν μπει στο λεωφορείο.

Το τελευταίο τεστ που είχε κάνει μάλιστα ήταν την Παρασκευή. Όπως είναι φυσικό και πάλι το επιβατικό κοινό στο λεωφορείο ξεσηκώθηκε χωρίς όμως να υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη αφού και πάλι η αστυνομία σύμφωνα με τον Πατρινό δεν επενέβη και πάλι. Τα στοιχεία του Πατρινού καταγγέλλοντα είναι στην διάθεση του dete.gr καθώς και τα στοιχεία του λεωφορείου του ΟΣΕ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα