Καταγραφή πληρωμάτων για το Πατρινό Καρναβάλι 2021

17.02.2021 / 12:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
VPA_3568

Η ανακοίνωση:

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας με αφορμή αφενός την μη υλοποίηση ανοικτών μαζικών δράσεων λόγω πανδημίας και αφετέρου την έναρξη λειτουργίας της προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού στο χώρο των Παλιών Σφαγείων, προχωρά στη λεπτομερή καταγραφή των πληρωμάτων που θα συμμετέχουν στο Πατρινό Καρναβάλι τόσο στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, όσο και στις παρελάσεις.
Στόχος είναι η επικαιροποίηση του Μητρώου Πληρωμάτων και στη συνέχεια σε συνεργασία με τη Γνωμοδοτική Επιτροπή και τους εκπροσώπους του κάθε πληρώματος ο εμπλουτισμός του αρχείου.
Με την ηλεκτρονική οργάνωση των πληρωμάτων στοχεύουμε στο να οδηγηθούμε από κοινού στην σωστότερη επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη στέγαση των πληρωμάτων που κατασκευάζουν καρναβαλικά άρματα και στην εκπροσώπηση τους στις σχετικές με το καρναβάλι επιτροπές.
Η δημοτική Αρχή επειδή θεωρεί ότι το Καρναβάλι είναι θεσμός που αυθόρμητα λειτουργεί, δημιουργεί και εκφράζεται και ότι ο Δήμος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον τρόπο διοργάνωσης των εκδηλώσεων προχωρά στην υγιή και σε σταθερές βάσεις συνεργασία με όλα τα πληρώματα, χωρίς αποκλεισμούς.
Θεσμοί όπως το Καρναβάλι μας απαιτούν ενεργή, υπεύθυνη και δημιουργική κοινωνία.
Τα πληρώματα παλιά και νέα δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση τους στο www.carnivalpatras.gr
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα