Κασσελάκης: Τα μέλη φώναζαν «κάτω τα χέρια από τον Στέφανο»

26.02.2024 / 19:58
ka 58

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ τόνισε πως βγαίνει απόλυτα ενισχυμένος από το Συνέδριο του κόμματος ενώ άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας λάθος την απουσία του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό επεισοδιακό, για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε « νομίζω πρώτα από όλα είναι λίγο δραματική η περιγραφή την οποία χρησιμοποιείτε.

Το Συνέδριο έδρασε ακριβώς όπως έπρεπε να δράσει. Αλλά πιο σημαντικό είναι ότι είναι τιμή μου να είμαι εδώ, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την οποία την τιμούμε, τη σεβόμαστε και τη στηρίζουμε χωρίς ενδοιασμό».

Στην ερώτηση του Γιώργου Κουβαρά αν μετά από αυτά που συνέβησαν νιώθει ότι έχει βγει ενισχυμένος ή έχει βγει με ακόμα μεγαλύτερη εσωκομματική αμφισβήτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε « προφανώς έχω βγει ενισχυμένος. Νομίζω είδατε ένα ολόκληρο στάδιο το οποίο πραγματικά σειόταν και έλεγε “κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη”. Δεν υπάρχει κανένα ζητούμενο αμφισβήτησης.

Υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετασχηματιστεί, πρέπει να ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό τον οποίο είχε αρχίσει ο Αλέξης Τσίπρας πριν από χρόνια και να γίνει μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία, η οποία θα ενώσει όλον τον κόσμο της Κεντροαριστεράς και θα κερδίσει τη δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη»..

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα