Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης

03.10.2023 / 12:27
fa 8

Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει. Και για ό,τι κάνει, θα έχει όλη την ευθύνη. Ντρέτα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Οκ. Μητσοτάκης ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης», απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στον πρωθυπουργό με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του.

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, παραθέτει απόσπασμα δηλώσεων του κ. Μητσοτάκη αφενός από το 2020 μετά το χτύπημα του Ιανού στην Καρδίτσα και, αφετέρου, από τη χθεσινή συνέντευξη του, για να σχολιάσει: «Δείτε διαφορά μέσα σε 3 χρόνια! 2020: Θα έκανε ‘αυτό που του αναλογεί’. 2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη».

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που υπόσχονται και παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις τους σταματά εδώ. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ», τονίζει ο κ. Κασσελάκης.

Αναφέρει επίσης ότι «ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει. Και για ό,τι κάνει, θα έχει όλη την ευθύνη. Ντρέτα.».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα