Καρβέλης στον Max – Η εκκένωση του Καραμανδανείου ήταν έγκαιρη και αυτό ήταν κομβικής σημασίας

10.07.2024 / 12:15
xa 6

Αν δεν γινόταν έγκαιρα η εκκένωση του Καραμανδανείου, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τα παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί, για τους εργαζόμενους και γενικότερα για όλο το κτίριο του νοσοκομείου, με δεδομένο ότι υπάρχουν δεκάδες εύφλεκτα υλικά που θα μπορούσαν να σημειώσουν απανωτές εκρήξεις.

Ο διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης μιλώντας στον Max και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη στάθηκε σε αυτή τη έγκαιρη και σωστή απόφαση  – όπως αποδείχτηκε – της εκκένωσης του νοσοκομείου.

«Ήταν κομβικής σημασίας η έγκαιρη εκκένωση του νοσοκομείου. Θα γινόταν ένας πανικός και δικαιολογημένα, όπως καταλαβαίνετε. Ήταν έγκαιρη η απόφαση της εκκένωσης και από εκεί και πέρα οι πυροσβέστες μαζί με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για να σώσουν το Καραμανδάνειο από τις φλόγες όπως και έγινε».

Ο κ. Καρβέλης τόνισε ότι το Καραμανδάνειο ξεκινάει και πάλι την λειτουργία του από την Πέμπτη 11 Ιουλίου, με το νοσηλευτικό ίδρυμα να επιστρέφει στην κανονικότητα του αφού θα λειτουργήσουν κανονικά όλα του τα τμήματα.

«Τους μικρούς μας ασθενείς και για αυτό το διάστημα της αναστολής του νοσοκομείου δεν τους έχουμε αφήσει έτσι αφού νοσηλεύονται στο ΠΓΝ Πατρών».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα