Καρναβάλι 2021: Βίντεο με σεμινάριο ρυθμικής κίνησης και χορογραφίας με επιμελήτρια και εισηγήτρια τη Μαρία Σιολέ

08.03.2021 / 12:06
3 (1)

Βίντεο με σεμινάριο ρυθμικής κίνησης και χορογραφίας σε καρναβαλικούς ρυθμούς για πληρώματα και νέους καρναβαλιστές με θέμα «Οργανωμένες ρυθμικές κινήσεις / χορογραφίες κινητικών μοτίβων συνηθέστερων καρναβαλικών μουσικών ρυθμών (Disco, Pop, Latin)» με επιμελήτρια και εισηγήτρια τη Μαρία Σιολέ, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Χορού και προπονήτρια της χορευτικής ομάδας Rising Flames θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και ώρα 20.00.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνωστοποίηση και η μύηση σε βασικά χορευτικά μοτίβα, ώστε κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της καρναβαλικής περιόδου να παρουσιάζεται από τα πληρώματα ένα αρτιότερο χορευτικό αποτέλεσμα.
Η επιμόρφωση απευθύνεται κυρίως στον πυρήνα των καρναβαλικών πληρωμάτων και όχι μόνο, ώστε κατά την διεξαγωγή των παρελάσεων (Σαββάτου και Κυριακής) οι καρναβαλιστές να κινούνται ρυθμικά, συντονισμένα, συγχρονίζοντας χορευτικές κινήσεις πάνω στα βασικά χορογραφημένα κινητικά μοτίβα.
Συμμετοχή στο σεμινάριο θα έχει και η έμπειρη χορευτική ομάδα Rising Flames, με σκοπό να κατανοηθούν, να αποδοθούν και να αφομοιωθούν όσο το δυνατό καλύτερα οι ρυθμικές κινήσεις και οι χορογραφίες. Επιπλέον συμμετέχει η καθηγήτρια πιάνου κα Αμαλία Αντωνοπούλου για την κατανόηση του μουσικού/ρυθμικού μέρους του σεμιναρίου.
Στο σεμινάριο θα υπάρξουν και τρεις χορογραφίες διαγωνιστικές (Disco, Pop, Latin) για τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού.
Το βίντεο γυρίστηκε στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων και η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα