Καρναβάλι 2021: Φτιάξτε την δική σας μάσκα, φωτογραφίστε τη και στείλτε τη…

03.02.2021 / 14:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μασκα1

Με οδηγό και έμπνευση το video του Πολιτιστικού Οργανισμού φτιάξτε την καρναβαλική σας μάσκα, φωτογραφίστε τη και στείλτε τη φωτογραφία στο [email protected]

Δείτε το βίντεο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων «Κατασκευή Καρναβαλικής Μάσκας – Τα παιδιά συναντούν τον Πικάσο», εμπνευστείτε από τον καλλιτέχνη Pablo Picasso, ακολουθείστε τις οδηγίες των εικαστικών του Εικαστικού Εργαστηρίου Βίκυς Στάμου και Χρύσας Αγάθου και βάλτε την προσωπική σας πινελιά, φαντασία και ευρηματικότητα για να κατασκευάσετε τις δικές σας πρωτότυπες καρναβαλικές μάσκες-τρισδιάστατες κατασκευές χρησιμοποιώντας απλά ανακυκλώσιμα υλικά που θα βρείτε στο σπίτι.

Φωτογραφίστε τα έργα σας και στείλτε τις φωτογραφίες σε πρώτη φάση στο [email protected]. Εμείς θα αναλάβουμε να εκθέσουμε τις καρναβαλικές σας μάσκες και τις φωτογραφίες τους σε αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η δράση επιδέχεται πολλές παραλλαγές και είναι προσαρμόσιμη σε ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος παιδιών του δημοτικού και του γυμνασίου.

Το σχετικό video  βρίσκεται αναρτημένο στο ΥouΤube στο κανάλι του Πολιτιστικού Οργανισμού, στις ιστοσελίδες του καθώς και στις ιστοσελίδες και τα social media των δομών του, στην διεύθυνση https://youtu.be/UJ86tAzGMNU και έχει αναρτηθεί και στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr στον σύνδεσμο https://www.carnivalpatras.gr/carnival-news/video-maska-picaso/ όπως και στα κοινωνικά του δίκτυα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα