Καρναβάλι 2021: Δράσεις και σεμινάρια στο carnivalpatras.gr

03.03.2021 / 14:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
156069399_10224617263242113_976717448470482260_o

Στο πλαίσιο των δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 έχει προγραμματιστεί σειρά δράσεων-σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθούν μέσω βίντεο στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr . Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται τόσο σε απλούς καρναβαλιστές όσο και σε μέλη πληρωμάτων, ακόμα και σε μικρούς καρναβαλιστές, ανάλογα με τη φύση του αντικειμένου τους. Στόχος είναι να δοθούν κατευθύνσεις και συγκεκριμένες προτάσεις σε ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών, δημιουργικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το Καρναβάλι.

Συγκεκριμένα από την Τρίτη 2 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο carnivalpatras.gr έχει αναρτηθεί κάλεσμα του δασκάλου ζωγραφικής και μέλους της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 Κώστα Αρταβάνη για τη δράση της Κριτικής Επιτροπής «Τα παιδιά ζωγραφίζουν» που καλεί τα παιδιά 5-12 ετών να στείλουν μια καρναβαλική ζωγραφιά μέχρι την τελευταία Κυριακή του Καρναβαλιού (14 Μαρτίου 2021) στο email: [email protected]

Οι  καρναβαλικές ζωγραφιές θα εκτεθούν στον υπαίθριο χώρο των παλαιών Σφαγείων, τον χώρο προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, το καλοκαίρι.

Θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Στις 4 Μαρτίου θα αναρτηθεί βίντεο σεμιναρίων κατασκευής καρναβαλικού καπέλου για πληρώματα και νέους καρναβαλιστές από τους Άμπυ Παναγιωτοπούλου και Άννα Καρατζά.

Στις 5 Μαρτίου βίντεο με καρναβαλικό μακιγιάζ για πληρώματα και νέους καρναβαλιστές από τη Βαλέρια.

Στις 8 Μαρτίου βίντεο με σεμινάριο ρυθμικής κίνησης και χορογραφίας σε καρναβαλικούς ρυθμούς για πληρώματα και νέους καρναβαλιστές από τη Μαρία Σιολέ.

Στις 11 Μαρτίου βίντεο με σεμινάριο καρναβαλικού χτενίσματος για πληρώματα και νέους καρναβαλιστές. Θα ακολουθήσει η καρναβαλική δράση «Φτιάξε τα μαλλάκια σου καρναβαλωμένα!», παρουσιάστε μας πρωτότυπα, ανατρεπτικά, εντυπωσιακά και ιδιαίτερα χτενίσματα που θα σας μεταμορφώσουν στο απόλυτο καρναβαλικό είδωλο, φωτογραφίστε τα και στείλτε τα έως 13/3 ώρα 23.59 στο [email protected] .

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα