Καραβάτου – Κατσούλης: Δημόσια συγγνώμη μετά τον σάλο με τα αδέρφια Βαρουξή – «Έφταιξα και ήταν λάθος»

19.01.2021 / 12:33
c5e7212e182db3fbe84a13c347cfb8ce_XL

Με μία δημόσια συγγνώμη ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης την εκπομπή τους «Στη Φωλιά των Κου Κου» η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις των αδερφών Βαρουξή.

«Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς» είπε στην αρχή ο Κρατερός Κατσούλης.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Κατερίνα Καραβάτου: «Σκέφτομαι πώς αυτές τις στιγμές αυτό που βασικά απαιτούν είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος.

Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς.

Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη».

Και ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε.

Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας.

Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας.

Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα».

Ο λόγος της απολογίας των δυο παρουσιαστών ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση που έκαναν – πριν από λίγες ημέρες – ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής, οι οποίοι είχαν πάει καλεσμένοι στην εκπομπή τους.

Τα δίδυμα αδέλφια και πρώην παίκτες του «Big Brother» αποκάλυψαν, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού της εκπομπής, ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι εκείνη δεν το γνώριζε διότι δεν της το είχαν αποκαλύψει.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα