Καραμανδάνειο – Ραγδαίες εξελίξεις: Στο Ανθρωποκτονιών το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

19.05.2022 / 10:45
patra-karanadaneio

Καταιγιστικές εξελίξεις με την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας καθώς στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Όπως έγινε γνωστό εντοπίστηκε φιαλίδιο αίματος το οποίο είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα λίγες ώρες πριν την ανακοπή που την οδήγησε στην τετραπληγία.

Σήμερα στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πάτρας βρέθηκε ειδικό όχημα αρμόδιας υπηρεσίας το οποίο παρέλαβε το φιαλίδιο για να το μεταφέρει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών καθώς θα διενεργηθούν οι απαιτούμενες εξετάσεις που ενδεχομένως να δώσουν νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Από την ανάλυση του υλικού αναμένεται να διαπιστωθεί αν είχε χορηγηθεί κεταμίνη ή άλλη φαρμακευτική ουσία στην Τζωρτζίνα πριν την ανακοπή που την οδήγησε στη βαριά αναπηρία και σίγουρα πριν το θάνατό της τον περασμένο Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, η Τζωρτζίνα εισήχθη στις 8 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο με τη μητέρα της να αναφέρει πως το 9χρονο κορίτσι είχε σπασμούς, οι οποίοι όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις.

Μόλις τρεις μέρες μετά οι γιατροί κλήθηκαν στο δωμάτιο που νοσηλεύονταν το παιδί και το βρήκαν  ωχρό και χωρίς σφυγμό. Για περισσότερα από 50 λεπτά προχώρησαν σε  καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με αποτέλεσμα το παιδί να επιζήσει έχοντας όμως υποστεί υποξική – ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια.

Από την τοξικολογική εξέταση, στο αίμα που ελήφθη μετά την ανακοπή, διαπιστώθηκαν βενζινοδιαζεπίνες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα