Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay…»

11.01.2023 / 22:30
kapoutzidis

Ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του μετά τη Eurovision 2022.

«Δεν ξέρω τι να πω για το 2022. Ξεκίνησε με έναν θάνατο, συνεχίστηκε με χειρουργείο και δύο κατάγματα, μετά 10 μέρες στο νοσοκομείο. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά ήταν μία χρονιά συνειδητοποίησης. Βλέπεις ότι αυτά που τα θεωρείς δεδομένα μπορούν να χαθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Όταν γύρισα από την Eurovision νοσηλεύτηκα για 10 μέρες στο νοσοκομείο. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι να πάω στο σπίτι μου και να βλέπω τη θάλασσα. Κόλλησα κάτι στη Eurovision και δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν, είχα πολύ πυρετό. Είχα χέρι πόδι σπασμένο, είχα και πυρετό και ήμουν χάλια. Όταν τελείωσε συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ καν να σηκωθώ από την καρέκλα. Γύρισα και νοσηλεύτηκα με 40,8 πυρετό. Περνάει από πάνω σου σαν οδοστρωτήρας. Τρόμαξα γιατί δεν ήξερα και τι είναι», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Κλείνοντας ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, λέγοντας: «Υπάρχει ένα τίμημα, αλλά μου φαίνεται ασήμαντο και μην σας πω ότι ήθελα και πολύ να το πληρώσω. Απομακρύνεσαι και από ανθρώπους από τους οποίους εσύ πρωτίστως θα ήθελες να απομακρυνθείς.

Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου. Η δικιά μου ευθύνη είναι να είμαι εγώ ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος. Όταν αποφασίζεις να είσαι ξεκάθαρος, θα βρεθείς ανάμεσα σε λιγότερες παρέες. Δεν πάω με όλα και δεν πειράζει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα