Κανελλόπουλος σε Μπαρή: Ο «εύκολος» στόχος ενός αποτυχημένου δημάρχου!

06.09.2023 / 11:21
ka 111

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος απαντά στον Θόδωρο Μπαρή έως εξής

Για μια ακόμη φορά, με αφορμή -αυτή τη φορά- την διαδικασία κατάθεσης των συνδυασμών στο δήμο Ερυμάνθου η δημοτική αρχή επέλεξε, με προσωπικές αναφορές του δημάρχου (η συνέντευξη του κ.Μπαρή στον Max FM στο δημοσιογράφο κ. Κογκόλη) να καλυφθεί πίσω από δήθεν αιτιολογίες όπως η «μικρή θητεία» και η «οικονομική ενεργειακή και υγειονομική κρίση»).

Μετά από μια 4ετία ο κ. Μπαρής δηλώνει ότι χρειάζεται άλλα πέντε χρόνια για να αποδείξει ότι διαθέτει πρόγραμμα και μεγαλόπνοα σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής.

Για την απραξία του μάλιστα θεωρεί «υπεύθυνη» την αντιπολίτευση επιχειρηματολογώντας με «μηδενιστικής λογικής» και «απουσία εναλλακτικής πρότασης».

Αναζητώντας ευθύνες, θα πρέπει να κοιτάξει στο εσωτερικό του δήμου για τους συνεργάτες του, αντί να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία την ίδια κριτική στη λογική «φταίνε οι άλλοι…»

Προσπαθεί επίσης να κρύψει την αδυναμία του πάνω στη χάραξη πολιτικής με άξονα την χάραξη αποτελεσματικής πολιτικής κατά της ερημοποίησης της υπαίθρου μέσα από το θέμα της «ορεινότητας» και τις προδιαγραφές της κρατικής στήριξης για νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές . Στέκεται σε αντιλήψεις που εδράζονται  σε διαδικασίες γραφειοκρατικές για τις οποίες μάλιστα ο ίδιος δεν έχει… ιδρώσει! Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο για την «ορεινότητα» είναι και διεκδίκηση υπερ-δεκαετής για τον Ερύμανθο η οποία επετεύχθη με αγώνα συλλογικό-θεσμικό και όχι ατομικά από τον κ. Μπαρή.

Επιδιώκει, μέσα από το χαρακτηρισμό του δήμου ως «ορεινού και μειονεκτικού» να εξασφαλίσει μόρια, επενδύοντας στην «ελεήμονα κυβέρνηση», αντί να είναι διεκδικητικός και να θέτει κόκκινες γραμμές στην κεντρική εξουσία!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα