Κάμερον Ντίαζ για 2023: «Βάλτε ακουστικά και χορέψτε 15 λεπτά»

29.12.2022 / 15:41
kameron diaz

Για τη γυμναστική και τους στόχους της για το 2023 μίλησε στο E! News η Κάμερον Ντίαζ και τόνισε ότι όλα είναι δυνατά αν έχεις … κίνητρο.
«Αντί να βάζετε μεγαλεπήβολους στόχους, σκεφτείτε ρεαλιστικά ως προς τον τρόπο ζωής σας» συμβουλεύει η ηθοποιός και λέει ότι όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει κίνητρο. «Είναι δική σου επιλογή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να ξεκινήσεις τον στόχο που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν υπάρχουν κόλπα».
Η ίδια θέλει να κάνει το 2023, όσο είναι δυνατό, την καλύτερη χρονιά. «Έμαθα τόσα πολλά φέτος που με κάνουν να νιώθω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ πιο εύκολη». Και προσθέτει: «Κάποιοι από τους στόχους που είχα πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκαν αλλά μπορούν να γίνουν οι στόχοι της επόμενης χρονιάς».
Η ηθοποιός δίνει συμβουλές σ΄ εκείνους που έχουν βάλει στόχο τη γυμναστική και την ευεξία στην καθημερινότητά τους λέγοντας: «Ακόμα και αν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, ο χορός στο σπίτι θα κάνει δουλειά. Είναι πραγματικά υπέροχο να βάλεις τα ακουστικά σου και να χορέψεις για 15 λεπτά συνεχόμενα όσο πιο δυνατά μπορείς. Στη συνέχεια, κάντε ένα ντους και ξεκινήστε τη μέρα σας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα