Καλοκαιρινό Θεατρικό Εργαστήρι για Παιδιά στο θέατρο «όροφως»

13.06.2023 / 10:30
theatro_orofws-summer_camp-poster_v02-1

μια θεατρική περιπέτεια δημιουργικής απασχόλησης
για παιδιά από 6 έως 12 ετών

Το θέατρο «όροφως» θα πραγματοποιήσει, για την περίοδο του καλοκαιριού 2023, μια θεατρική περιπέτεια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Σκοπός, μέσω της υλοποίησης του Καλοκαιρινού Θεατρικού Εργαστηρίου, είναι τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να διανύσουν μια περίοδο διακοπών στην πόλη, που θα τους γεμίσει με χαρά, εμπειρίες, γνώσεις, ζωντάνια και πολύ κέφι…!

Παράλληλα δίνεται μια διέξοδος στους γονείς ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις, ενώ τα παιδιά θα αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, χορό, δημιουργική γραφή, κινηματογραφικές προβολές, αφιερώματα παιδικού κινηματογράφου, δημιουργική απασχόληση, παιδική θεατρική σκηνή, αλλά και ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών με κατασκευές, ζωγραφική και χειροτεχνίες. Τα παραπάνω θα υποστηρίζονται από προσωπικό καταρτισμένο στον κάθε τομέα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από 19 Ιουνίου έως 11 Αυγούστου. Τα παιδιά θα απασχολούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 14:30.

Υπεύθυνη προγράμματος: Ελένη Καραμούζη (Καλλιτεχνική Διευθύντρια θεάτρου «όροφως»)

Πληροφορίες για την διαδικασία εγγραφής και το κόστος συμμετοχής στα τηλέφωνα 2611 810 983 & 6939 835 990.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα