Καλοκαίρι χωρίς SMS – Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα ή και αργότερα

06.05.2021 / 22:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 22

Βημα – βήμα θα συνεχιστεί η χαλάρωση των μέτρων του lockdown, με την κυβέρνηση να έχει στο τραπέζι τον οδικό χάρτη για την επόμενη ημέρα της άρσης των περιορισμών.

Με το άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου και το άνοιγμα των υπερτοπικών μετακινήσεων, θα έρθει η κατάργηση των SMS αλλά και η αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας, κάτι που θα κάνει το καλοκαίρι να θυμίζει τις μέρες προ κορονοϊού.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, τόνισε πως το θέμα των SMS «θα επαναξιολογηθεί και με το άνοιγμα των υπερτοπικών μετακινήσεων, σταδιακώς θα απεμπλακούμε και από την αποστολή των μηνυμάτων. Η εκτίμηση είναι ότι από το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μια σταδιακή άμβλυνση σε ό,τι αφορά την αποστολή του μηνύματος».

Για το ωράριο είπε ότι «είναι καλό να μη μεταπίπτουμε από τον απόλυτο περιορισμό στην απόλυτη ελευθερία κίνησης διότι αυτό εκπέμπει τελείως λάθος μήνυμα, είναι καλό να αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε απεγκλωβιστεί από τον ιό και να μην εφησυχάζουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη η απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία τώρα ξεκινάει στις 23:00 θα επαναξιολογηθεί, με τον υπουργό Επικρατείας να αναφέρει πως στόχος είναι να επεκταθεί ως τα μεσάνυχτα ή και λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα