Παρασκευή, 28.01.2022, 1:15 πμ

Καλογερόπουλος για κορωνοϊό – Ο Δήμος Αιγιαλείας στο πλευρό των πολιτών του

16.11.2020 / 21:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αιγιαλείας τονίζει τα εξής: «Με ιδιαίτερο και ειλικρινές ενδιαφέρον για την υγεία των συμπολιτών, που είναι το υπέρτατο αγαθό, ο Δήμος Αιγιαλείας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και έχει ήδη προχωρήσει τόσο στην εφαρμογή της τηλεργασίας στις υπηρεσίες του, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, καθώς και στην κατ’οίκον εξυπηρέτηση δημοτών ανήμπορων να πραγματοποιήσουν απλές καθημερινές τους συναλλαγές.

Η Αιγιάλεια είναι μια από τις περιοχές της χώρας που συνεχίζουν να παρουσιάζουν, μέχρι στιγμής, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται «χαλαρά» το ενδεχόμενο διάδοσης του covid-19 στην περιοχή.

Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, εφιστά για μια ακόμη φορά την προσοχή στους δημότες κάθε ηλικίας, να μην ξεχνούν ποτέ να λαμβάνουν με ευλάβεια όλα τα προστατευτικά μέτρα, δηλαδή χρήση μάσκας παντού, τήρηση αποστάσεων, συχνό πλύσιμο χεριών και απολυμάνσεις επιφανειών και αντικειμένων.

«Οφείλουμε στους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας, να φερόμαστε υπεύθυνα και σοβαρά έναντι του επικίνδυνου εχθρού, που επιτίθεται χωρίς διακρίσεις και η διασπορά του είναι ταχύτατη στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Ζητώ από όλους τους συμπολίτες, υπομονή, σύνεση και ευθύνη, ώστε να περιορίσουμε τον κίνδυνο και να μειώσουμε τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού. Είμαστε πάντοτε δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, για να περάσουμε μαζί αυτή τη δύσκολη δοκιμασία» καταλήγει ο Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα