Καλλιάνος: Τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης να δοθούν στην οικογένεια της Καρολάιν και σε ιδρύματα ορφανών παιδιών

18.06.2021 / 11:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
9af94ef4a51648f0963f031844b32e86

Παράκληση προς την κυβέρνηση προκειμένου το ποσό των 300.000 ευρώ με το οποίο είχαν επικηρυχθεί οι «δολοφόνοι» της Καρολάιν να δοθούν σε ιδρύματα ορφανών παιδιών και και στην οικογένεια της 20χρονης για να μεγαλώσουν την κόρη της, απευθύνει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος.

«Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση, οι 300.000 ευρώ της επικήρυξης των δολοφόνων της Καρολάιν, να δοθούν αναλογικά σε ιδρύματα ορφανών παιδιών της χώρας και ένα μέρος αυτών στην ίδια την οικογένεια της Καρολάιν για να μεγαλώσουν αυτό το κοριτσάκι χωρίς να του λείψει τίποτα. Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση να προβεί σε αυτή την κίνηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, δήλωνε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας», ενώ λίγο αργότερα με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παρείχε στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγούσαν στη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα