Παρασκευή, 27.05.2022, 5:26 μμ

Κάλεσμα για την συμμετοχή street artists στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας – ArtWalk 7

19.01.2022 / 1:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ARTASDAS

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 6ου Διεθνoύς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk, η Art in Progress ανακοινώνει και φέτος την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (open call) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα Απριλίου, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάτρα.

«Άλλαξε την πόλη!», με αυτό το σύνθημα το Artwalk και η Art in Progress προσκαλούν street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια της Πάτρας.

Στόχος του 7ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7 είναι η σύγχρονη εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 1 έως 5 θεματικές ενότητες και να στείλουν από 1 έως 2 προσχέδια για κάθε διαφορετική θεματική ενότητα που έχουν επιλέξει.

Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 – Το Χαμόγελο του Παιδιού

Οι θεματικές ενότητες αφορούν σημαντικές επετείους ιστορικών γεγονότων, γεγονότων της ποπ κουλτούρας, επετείους γεννήσεων και θανάτων προσωπικοτήτων που στιγμάτισαν τη διεθνή ιστορία, καθώς και ελεύθερο θέμα.
Οι θεματικές ενότητες βρίσκονται αναλυτικά στη φόρμα του ανοιχτού καλέσματος.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους ηλεκτρονικά, από την Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 (23:59 EET/ UTC+2), μέσω του site και των social media της Art in Progress.

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022.

Την αίτηση για το open call των καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: https://forms.gle/r3tGNg9q7bJdi2G86

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα