Καλάβρυτα: Το Πέρασμα του Βουραϊκού 5 και 6 Ιουνίου

25.05.2021 / 10:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
vouraikos

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

              Θέλοντας να μην χαθεί και φέτος η χρονιά για την πραγματοποίηση του Πανελληνίου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού, ο Δήμος Καλαβρύτων με μια δυναμική και γενναία πρωτοβουλία, στηρίζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων για τις διαδημοτικές μετακινήσεις που ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή του κράτους για τον Covid-19.

Για φέτος οι εκδηλώσεις, αγκαλιάζοντας και την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως για τις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθούν στις 05 και 06 Ιουνίου 2021. Στις 5/6, ημέρα Σάββατο,  θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα και στις 6/6 ημέρα Κυριακή,  το Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε στην ονειρική και μαγευτική πορεία στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

Οι συμμετέχοντες ανά ομάδες, με υπεύθυνους τους αρχηγούς των ομάδων, πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τα μέτρα τήρησης που εφαρμόζονται μετά τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ ( Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας).

Ανακοινώνονται σε συνεχή βάση στο διαδίκτυο και στο fb: COVID-19: Κέντρο πληροφοριών. Συμβουλές επίσης πρόληψης :Πηγή Π.Ο.Υ ( Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας δεν θα υπάρχει παροχή φαγητού αλλά μόνο τα απαραίτητα: νερό, αναψυκτικά, γλυκίσματα κ.λπ  (όλα συσκευασμένα σε ατομικές μερίδες).

Γι’ αυτό παρακαλούμε, μόνο για φέτος, να φροντίσετε ώστε να έχετε μαζί σας πρόχειρο φαγητό και νερό για την διαδρομή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα