Παρασκευή, 15.01.2021, 3:24 πμ

Καλάβρυτα: Πήγαν να ανέβουν στο βουνό για τα χιόνια και έπεσαν σε μπλόκο-ΦΩΤΟ

03.01.2021 / 8:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3617031

Πολλοί είναι, που αυτές τις μέρες θέλουν να ανέβουν στο χιονισμένο Χελμό και να απολαύσουν, τουλάχιστον το χιόνι αφού το χιονοδρομικό κέντρο, είναι κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία.

Ωστόσο αρκετοί επιχειρούν να εκδράμουν στο χιόνι, με την Αστυνομία όμως να εφαρμόζει τις οδηγίες με ελέγχους άσκοπης μετακίνησης πολιτών.

Σήμερα, δεύτερη μέρα του 2021, αρκετοί ήταν αυτοί που ανέβηκαν στους χώρους του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά δεν υπολόγισαν τα μπλόκα που είχαν στήσει οι άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων.

Στην διασταύρωση του χιονοδρομικού το μπλόκο της Αστυνομίας, υποχρέωσε πάνω από 30 αυτοκίνητα να αλλάξουν κατεύθυνση, αφού τα χαρτιά για την μετακίνηση τους, δεν δικαιολογούσε… βόλτα στα χιόνια και σε μερικές των περιπτώσεων επιβλήθηκαν και τα γνωστά τσουχτερά διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα δύο οχήματα από Πάτρα με νεαρούς επιβάτες και με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας ηλικιωμένων σε χωριό των Καλαβρύτων, “έχασαν” το δρόμο και βρέθηκαν με πορεία προς χιονοδρομικό…

Καλάβρυτα: Πήγαν να ανέβουν στο βουνό για τα χιόνια και έπεσαν σε μπλόκο
Καλάβρυτα: Πήγαν να ανέβουν στο βουνό για τα χιόνια και έπεσαν σε μπλόκο

Πηγή: kalavrytanews. com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ