Καλάβρυτα: Eπισκευάζεται το τουριστικό περίπτερο

05.01.2021 / 16:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zaimis_papadop

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την επισκευή και διαρρύθμιση του τουριστικού περιπτέρου επί της πλατείας Ζαϊμαίων στα Καλάβρυτα μετά από την πίεση που άσκησε ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Ερευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης, αξιοποιώντας το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το έτος 2020.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η σχετική πρόταση που προβλέπει τα παρακάτω:-Επισκευή του κτίσματος και εξάλειψη των φθορών που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τη λειτουργία του,-Βελτίωση της εικόνας του στο κέντρο της πόλης και επί της πρόσφατα αναπλασμένης κεντρικής πλατείας,-Τοποθέτηση βασικού και απαραίτητου εξοπλισμού, ώστε να καταστεί λειτουργικό και-Επανενεργοποίηση του κτίσματος που για καιρό αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους των Καλαβρύτων.
Ο Φ. Ζαΐμης υπογράμμισε πως «ο πολυχώρος πολιτισμού που θα δημιουργηθεί θα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλο τον Δήμο Καλαβρύτων και θα βοηθά τον επισκέπτη να έχει μια ολοκληρωμένη ιδέα για όσα μπορεί να κάνει σε ολόκληρη την περιοχή».
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος για τη συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη, τονίζοντας ότι «η ανάπτυξη του τόπου θα έρθει μόνο μέσα από συνέργειες και δουλειά εκατέρωθεν».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα