Καλάβρυτα: Έλεγχοι παντού από την Αστυνομία – Τσουχτερά πρόστιμα -ΦΩΤΟ

08.11.2020 / 8:44
51

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Καλάβρυτα, όπως και σε όλη τη χώρα από την Ελληνική Αστυνομία για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.


Μπλόκα παντού –  Τσουχτερά πρόστιμα

Επί ποδός βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης, εξέδωσε χθες Παρασκευή διαταγή με την οποία «κόβονται» οι άδειες των αστυνομικών, με στόχο να είναι διαθέσιμος ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ενστόλων στο δρόμο. Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι όμοιος με εκείνον που είχε εφαρμοστεί στο lockdown του περασμένου Μαρτίου, με τη διαφορά ότι το ύψος των προστίμων αυτή τη φορά έχει διπλασιαστεί. Συγκεκριμένα όσοι παραβιάζουν τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ και όχι 150 ευρώ, όπως ήταν το Μάρτιο. Το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ δεν αφορά μόνο στην παραβίαση των μέτρων για τις μετακινήσεις αλλά και στη χρήση μάσκας.

Έλεγχοι θα γίνονται και στους πεζούς, ιδιαίτερα σε σημεία που χαρακτηρίζονται πολυσύχναστα. Παράλληλα, μόνιμη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει στις εξόδους (στους σταθμούς διοδίων) όλων των πόλεων, προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα