“Καλά να πάθει, ας πρόσεχε”: Σοκ από τις δηλώσεις της αδερφής της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

28.03.2023 / 16:50
64519619933f4899a6d8c6d434eb0ac7-1

Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις της 18χρονης αδερφής της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της στη Λακωνία, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να είναι και στενός συγγενής της. “Καλά να πάθει[…] Η αδερφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δεν μας άκουγε. Έκανε πάντα του κεφαλιού της”, ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Ειδικότερα, μετά τη μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε στη Λακωνία, η οποία δήλωσε πως το παιδί πήγαινε με πολλούς άνδρες, εξίσου ανατριχιαστική ήταν και η αντίδραση της 18χρονης αδελφής.

“Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι”, είπε η 18χρονη αδελφή της 13χρονης, η οποία φιλοξενείται τώρα σε δομή στην Πάτρα, όπως, εξάλλου, και κάποια από τα αδέλφια της.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η οικογένεια της μικρής αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και οικονομική ανέχεια. Η αδελφή της 13χρονης είπε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο πατέρας τους, ο οποίος είναι πλέον στη φυλακή.

Σε ερώτηση αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, η κοπέλα απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν πιστεύει ότι συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της.

“Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δε μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της”, κατέληξε η αδελφή της 13χρονης. Η μητέρα της, πριν από λίγες μέρες, σε ερώτηση για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 13χρονης, είχε απαντήσει πως δεν γνώριζε. “Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς. Έχει εκθέσει ανθρώπους, τους έχει κλείσει φυλακή. Δεν ήξερα τίποτα, δε μου έλεγε τα μυστικά της”, είπε η μητέρα της 13χρονης.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να έχει βιαστεί από στενό συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας είναι ο πατέρας του παιδιού.

Το παιδί, όμως, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας πως ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.

Το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε ακόμα και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο τη φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα