Κακοποίηση 8χρονης – Η ζωγραφιά που προκάλεσε προβληματισμό πριν τις αποκαλύψεις

14.10.2021 / 22:31
fo 32

Διχως τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση σοκ της 8χρονης στη Ρόδο που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τρίτης, 12.10.2021, όταν η 8χρονη μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού. Φέρεται επίσης να είχε προηγηθεί ανώνυμη καταγγελία μέσω επιστολής στην Αστυνομία της Ρόδου.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στο σώμα και στα απόκρυφα σημεία του παιδιού υφίστανται ενδείξεις κακοποίησης, αν και δεν είναι γνωστό ακόμα πώς προκλήθηκαν, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Οι συγγενείς του κοριτσιού, το οποίο έχει και νοητική υστέρηση, δηλώνουν άγνοια, αν και η ανώνυμη καταγγελία, όπως και οι συνεχείς αποκαλύψεις για το οικογενειακό περιβάλλον αποδεικνύουν το αντίθετο.

νάμεσα στις ενδείξεις που υπάρχουν για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα αποτελεί και μια ζωγραφιά της ίδιας της 8χρονης, η οποία ίσως προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να εκφράσει το κακό που της συνέβαινε.

Οπως παρουσιάζει το Sputnik, η ζωγραφιά αυτή δείχνει ένα παιδί που κλαίει δίπλα σε μια καρδιά. Η μητέρα της 8χρονης προβληματίστηκε με αυτό που ζωγράφισε η κόρη της και έδειξε σήμερα τη ζωγραφιά αυτή, μαζί με άλλες φωτογραφίες, στις αρμόδιες Αρχές και τους παιδοψυχολόγους…

Δείτε την ζωγραφιά

Ρόδο

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα