Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη όλα τα σχολεία της Ηλείας

23.01.2022 / 17:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
neo-peristatiko-ripsis-nafthalinis-se-sxoleio-tou-agriniou.w_l

Κλειστά θα παραμείνουν Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία του νομού Ηλείας λόγω της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, μετά από απόφαση του Αντιπεριφεριάρχη Βασίλη Γιαννόπουλου.

Αναλυτικά:
“Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό θα παραμείνουν κλειστά Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στο νομό.

Την Τρίτη θα γίνει επαναξιολόγηση των δεδομένων που έχουν σχέση με τις καιρικές συνθήκες και θα αποφασιστεί το τί μέλλει γενέσθαι με τα σχολεία”.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό από τον Δήμο Πύργου ότι την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Η ανακοίνωση:
“Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με στόχο την ασφάλεια των μαθητών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, του έντονου παγετού κατά τις πρωινές κυρίως ώρες και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που θα σημειωθούν αποφασίζει στο κλείσιμο όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου”.

Διαβάστε επίσης

Αιτωλοακαρνανία: Σε ποιους Δήμους θα είναι κλειστά αύριο τα σχολεία

Κλειστά για δύο ημέρες τα σχολεία στην Αχαΐα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα