Νίκος Αναδιώτης: Ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο

27.01.2022 / 20:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 19

O Νίκος Αναδιώτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση του με το Θεό, τις στιγμές ηρεμίας και προσευχής στο Άγιο Όρος και το πιο περίεργο που έχει κάνει γυναίκα για αυτόν.

Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς του. Μιλώντας για τη ζωή του, σημείωσε ότι με την οικογένειά του έχουν εγκατασταθεί στο Αίγιο, με τον ίδιο να ανεβοκατεβαίνει στην Αθήνα για τις δουλειές του. «Ωραία η ζωή στην επαρχία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Είμαι 39, δεν είμαι 29. Ωραίο και το 29, αλλά δεν είμαι. Δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι με την ίδια όρεξη, αλλά φροντίζω να μην έχω βαρύνει ακόμα και η γυμναστική είναι ένας τρόπος» ανέφερε και συμπλήρωσε πως σκεφτόταν αν θα είχε την ίδια διάθεση αν ερχόταν ένα τρίτο παιδί στην οικογένεια.

«Τα παιδιά δεν τα αποφασίζουμε εμείς, άλλος μας τα στέλνει, θα ήταν δώρο» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος, αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου».

«Στις γυναίκες μαμάδες βγάζω το καπέλο, δεν μπορεί άνδρας να αντικαταστήσει τις δουλειές που κάνουν» σημείωσε ο Νίκος Αναδιώτης, προσθέτοντας: «Έφερε ο μικρός τους βαθμούς και είπα “τα συγχαρητήρια στη μαμά σου που σε διαβάζει, όχι σε σένα”», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα