Και ο Βασίλης Κεγκέρογλου θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – Ζητάει παράταση για να μαζέψει υπογραφές

14.10.2021 / 17:35
kegkeroglou

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες καθώς από το βράδυ της Τετάρτης υπήρχαν πληροφορίες σύμωνα με τις οποίες ο γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ξεκινήσει γύρο τηλεφωνικών επαφών με στελέχη για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία. 

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε προθεσμία μίας εβδομάδας προθεσμία, έτσι ώστε να συγκεντρώσει και να καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές που χρειάζεται κάποιος για να είναι υποψήφιος. Δηλαδή 45 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή από 5.000 μέλη του κόμματος.

Ωστόσο εάν δεν υπάρξει θετική απάντηση από την εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ τότε οι υποψηφιότητες θα παραμείνουν τρεις (Ανδρουλάκης, Λοβέρδος, Καστανίδης). 

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε στην ΕΔΕΚΑΠ:

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα