Καμπανός: Προβλήθηκε βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης – «Τέρατα» ψέλλισε η μητέρα του

28.03.2023 / 12:17
ja 1

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη (28/3) η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου του 2022 στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η δίκη εξελίσσεται με την κατάθεση και ανάγνωση εγγράφων από την πλευρά της υπεράσπισης, ενώ προβλήθηκε και το σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης κατά του 19χρονου θύματος και των δύο φίλων του.

Την ώρα της προβολής οι γονείς του Άλκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποδοκίμαζαν και τους 12 κατηγορούμενους με τη μητέρα να λέει χαρακτηριστικά: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν! Και οι 12!» και πρόσθεσε «τα θέλουμε κι εμείς αυτά τα βίντεο, όλη η Ελλάδα τα έχει δει».

«Ξαναβάλτε το», φώναξε ο πατέρας του με την μητέρα του να ψελλίζει «τέρατα». Σχετικά με το βίντεο, πρόκειται για επεξεργασμένο αρχείο της δικογραφίας που κατατέθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης. Η επεξεργασία αφορά στον αποχρωματισμό των άλλων ήχων ώστε να ακούγεται πιο καθαρά μία κραυγή περί το τέλος της επίθεσης.

Παρόμοιο βίντεο αναμένεται να κατατεθεί και από συνήγορο άλλου κατηγορούμενου. Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα