Κ.Ζαφειρόπουλος στον ΜΑΧ FM: «Θέλουμε σαφή χρονοδιάγραμμα για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος»

18.06.2024 / 13:33
maizonos-850x460-1

Ο Κώστας Ζαφειρόπουλος μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας μίλησε στην Δήμητρα Μπαλαφούτη και τον MAX FM αναφορικά με την πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος και την καθυστέρηση των έργων σε αυτήν.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Μετά από εάν μαραθώνιο ανταλλαγής μηνυμάτων με τον Δήμο θα έχουμε συνάντηση αύτιο για το θέμα της Μαιζώνος. Η πόλη ζητάει να υπάρχει ένας δρόμος αμειγώς εμπορικός. Έτσι και εμείς θέλουμε σαφή χρονοδιάγραμα.

Πρόκειται για ένα έργο αρκετά κρίσιμο για την πόλη της Πάτρας.

Ωστόσο, έχουμε πολλά ερωτήματα. Θα δουλέψουν σαββατοκύριακα ώστε να μπορέσουν να τρέξουν τα έργα;

Πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα; Γιατί ενδεχομένως να χρειαστεί να επέμβει η ΔΕΔΗΕ και η ΔΕΥΑΠ».

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, πως ο Εμπορικός Σύλλογος εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την καθυστέρηση των έργων καθώς θα έπρεπε κανονικά να έχουν ξεκινήσει από τις 13 Μαΐου.

Παράλληλα, ενηµερωτική ανοικτή συνάντηση µε αντικείµενο τη νέα µορφή και τις χρήσεις του πεζοδροµηµένου τµήµατος της οδού Μαιζώνος πραγµατοποιείται αύριο Τετάρτη το µεσηµέρι στα γραφεία του Εµπορικού Συλλόγου Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Η συνάντηση θα γίνει παρουσία των Αντιδηµάρχων Έργων Υποδοµής Παναγιώτη Μελά και ∆ιοίκησης ∆ιονύση Πλέσσα στις 2:00 το µεσηµέρι, µετά το κλείσιµο των καταστηµάτων προκειµένου να έχουν τη δυνατότητα να παραστούν και όσοι επαγγελµατίες µε καταστήµατα στο κέντρο της πόλης το επιθυµούν

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα