Κ. Σολωμού στον Max FM: “Η κυβέρνηση λειτουργεί αυταρχικά”

25.01.2023 / 11:15
ΣΟΛΩΜΟΥ-1-1

Την Κατερίνα Σολωμού φιλοξένησε ο Αλέξανδρος Κογκόλης στη ραδιοφωνική του εκπομπή “Πρωινές Παρεμβάσεις”, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Ερωτηθείσα για την υπόθεση Ράμμου, σχολίασε:

Παραδόθηκαν από τον κ. Ράμμο τα αποτελέσματα από την έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών. Ουσιαστικά η ΝΔ απαγορεύει ως σήμερα να υπάρξει νόμιμη ενημέρωση στη βουλή και κατ’ επέκταση ενημέρωση του ελληνικού λαού. Το κόμμα μας ζητά να φέρει η κυβέρνηση άμεσα στη βουλή, το θέμα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, για να δουν τα αποτελέσματα της έρευνας της ΑΔΑΕ.

Δεν είναι δυνατόν αυτή την στιγμή, με την άρνηση της ΝΔ, να συνεχίζεται μια εκτροπή της Δημοκρατίας, να λειτουργεί η κυβέρνηση αυταρχικά. Πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια, να δοθούν απαντήσεις και να αποκατασταθεί το κύρος των θεσμών, που έχουν κακοποιηθεί. Η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός, πρέπει άμεσα να φέρουν το θέμα στην Επιτροπή Διαφάνειας και Θεσμών και να δοθούν λύσεις. Μόνο αυτό λέει το κόμμα μας και θα πρέπει να λειτουργήσουν ταχύτατα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα