Κ. Πελετίδης στον Max: “Πρέπει οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξη” – Νέα κινητοποιήση και μετά συνάντηση με Καραμανλή για το τρένο

28.06.2022 / 10:09
peletidis_2

Νέα κινητοποίηση για το τρένο προγραμματίζει ο Δήμος καθώς όπως είπε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης διεκδικούν να βρεθεί άμεσα η χρηματοδότηση για την πλήρη υπογειοποίηση και να ενοποιηθεί το κομμάτι που μένει στην μελέτη ή να γίνει άλλη μελέτη ώστε να νιώσουν ασφαλείς ότι το έργο προχωρά όπως πρέπει.

Ο Κ. Πελετίδης μίλησε στον Max και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» και δήλωσε πως την επόμενη Τετάρτη 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση στο νέο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Ρίο ενώ την επόμενη ημέρα η Δημοτική Αρχή και αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα, θα καταθέσουν το ψήφισμα της συγκέντρωσης στον Υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με τον κ. Πελετίδη «Έχουμε προφορικές δεσμεύσεις αλλά δεν έχει κουμπώσει το έργο. Τώρα υπάρχουν χρηματοδοτήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης και πρέπει σύντομα η πόλη να δει και πράξεις. Αφού υπογειοποιηθεί το τρένο θα κατασκευαστεί το γραμμικό πάρκο που έχουμε σχεδιάσει με βάση το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας το μεγαλύτερο σε μήκος ποδηλατόδρομο. Προπιεί να κινητοποιηθούμε και η κυβέρνηση πρέπει να μας απαντήσει»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα