Παρασκευή, 14.05.2021, 11:10 πμ

Jennifer Aniston: Η 52χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα

13.04.2021 / 23:58
ντα 34

Μπορεί το reunion της διάσημης σειράς Friends να ήταν μια σημαντική είδηση αλλά αυτό που ανακοίνωσε στους συνεργάτες της η ελληνικής καταγωγής  Jennifer Aniston, είναι είδηση βόμβα, αφού τους είπε πως πρόκειται να γίνει μητέρα! Σύμφωνα με το Closer, η διάσημη ηθοποιός στην επανασύνδεση αυτή 12 χρόνια μετά, βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει στους συναδέλφους της τα καλά νέα της μητρότητας!

Η Jennifer ενθουσιασμένη, αποκάλυψε στα…. φιλαράκια της ότι από στιγμή σε στιγμή θα είναι έτοιμα τα χαρτιά της υιοθεσίας και θα μπορέσει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το Μεξικό που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion. Πάντως διευκρίνισε ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο!

Σύμφωνα με το Closer η ηθοποιός θεώρησε πως η επανένωση αυτή με τους παλιούς της φίλους και συναδέλφους, ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να μοιραστεί με όλους τα υπέροχα νέα!