«Ήθελε να γίνει γιατρός για να βοηθά…» λέει η δασκάλα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της

14.06.2024 / 11:26
ka 10

Η δασκάλα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Η Βασούλα είχε όνειρα. Ήθελε να γίνει γιατρός, είχε και βέβαια μία αίσθηση ας πούμε «θα μπορώ εγώ να γίνω κάτι τόσο μεγάλο, μπορώ να τα καταφέρω» δηλαδή είχε τέτοιες ανησυχίες” είπε στο “Καλημέρα Ελλάδα” η δασκάλα της 11χρονης Βασιλικής, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στον Πύργο Ηλείας.

Δήλωσε πως “εγώ γνώριζα την οικογένεια μέσα από τη σχέση μου με τα παιδάκια που ήταν στο νηπιαγωγείο, τα αδερφάκια της. Την Βασούλα την ήξερα γιατί ερχόταν με την μαμά να πάρει τα παιδιά από το σχολείο”.

Αναφερόμενη στην κατάσταστη της οικογένειας της 11χρονης είπε “Ήταν μία υποδειγματική οικογένεια, μέσα σε αυτές τις συνθήκες τις δύσκολες τις οποίες ζούσαν. Μιλάμε για πολύ φτώχεια, μιλάμε για ένα σπίτι πολύ μικρό, μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις.

Η μητέρα ήταν άψογη στην καθαριότητα των παιδιών, στο φαγητό, των παιδιών στο νοιάξιμο, στο ενδιαφέρον της για το μαθησιακό κομμάτι, να μάθουνε. Ποτέ δεν είδα κάτι το παραβατικό”.

Για την 11χρονη και τα αδέρφια της υποστήριξε ότι “Η Βασιλική πρώτα από όλα ήταν πανέξυπνη και όλα τα παιδιά είναι και πάρα πολύ σεβαστικά πολύ ευγενικά. Ήταν όμως ένα πλάσμα το οποίο προσπαθούσε ανελέητα για το καλύτερο όποτε είχε κάποιο πρόβλημα στα μαθηματικά και μου έστελνε στο messenger εικόνα, την έπαιρνα τηλέφωνο και μέσω τηλεφώνου την βοηθούσα. Ήθελε προφανώς να γίνει κάτι καλύτερο και να έχει μία εξέλιξη στη γνώση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα