Quantcast

“Ήταν μια μεγάλη γιορτή” – Το ευχαριστώ του Δήμου Καλαβρύτων για το Helmos Mountain Festival (φωτό)

07.06.2023 / 22:03
352615872_1038249794224958_8539070093097794500_n

Σε ανακοίνωσή του Δήμος Καλαβρύτων τονίζει τα εξής: Μια γιορτή νεολαίας με πανελλήνια απήχηση, ένα Φεστιβάλ που προσέλκυσε χιλιάδες επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα, με μαζική συμμετοχή όχι μόνο στις μεγάλες συναυλίες των τεσσάρων ημέρων -απ’ την Παρασκευή 2 Ιουνίου έως την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος- αλλά και στο σύνολο των δεκάδων υπαίθριων δραστηριοτήτων και δράσεων αναψυχής που είχαν προβλεφθεί για τους συμμετέχοντες κάθε ηλικίας.

Το 1ο Helmos Mountain Festival είναι πλέον γεγονός. Το Φεστιβάλ του Χελμού αποκτά, πλέον, θεσμικά χαρακτηριστικά και εντάσσεται στο διαρκή στόχο του Δήμου Καλαβρύτων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Χιονοδρομικού Κέντρου για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

"Ήταν μια μεγάλη γιορτή" - Το ευχαριστώ του Δήμου Καλαβρύτων για το Helmos Mountain Festival (φωτό) 6

Η άψογη, από κάθε πλευρά, διοργάνωση του Φεστιβάλ ήταν στοιχείο που αναγνωρίστηκε απ’ όλους όσοι βρέθηκαν στο Χελμό κατά το τετραήμερο 2-5 Ιουνίου. Και αυτοί ήταν χιλιάδες, απ’ όλη την Ελλάδα αλλά κι απ’ την Κύπρο.

Επίσης, παρά το πλήθος των επισκεπτών και τον μεγάλο αριθμό των εκδηλώσεων, όλα κύλησαν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Χωρίς προβλήματα, χωρίς οργανωτικές ατέλειες ή παραλείψεις, ως μια πραγματική γιορτή αφιερωμένη στον Χελμό.

"Ήταν μια μεγάλη γιορτή" - Το ευχαριστώ του Δήμου Καλαβρύτων για το Helmos Mountain Festival (φωτό) 7

«Οφείλω, οφείλουμε, κατ’ αρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επισκέπτες μας. Στις νέες και στους νέους απ’ όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν εδώ, που θέλησαν να γνωρίσουν την ομορφιά, τη μοναδικότητα του βουνού και την ιστορία του τόπου μας και να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη γιορτή της Τέχνης και του Περιβάλλοντος», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.

Προσθέτοντας ότι «ευχαριστίες οφείλουμε, επίσης, ν’ απευθύνουμε στον Διευθυντή κ. Άγριο Αλέξη, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στα στελέχη και στους εργαζόμενους του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και όλες τις δυνάμεις τους για την οργανωτική αρτιότητα του Φεστιβάλ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τοπική Κοινότητα Καλαβρύτων και τον Πρόεδρό της, όπως επίσης και στον Προϊστάμενο και το εργατικό προσωπικό του τμήματος περιβάλλοντος του Δήμου μας, που εργάστηκαν όλες αυτές τις μέρες, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

"Ήταν μια μεγάλη γιορτή" - Το ευχαριστώ του Δήμου Καλαβρύτων για το Helmos Mountain Festival (φωτό) 8

Ακόμα, πολλές ευχαριστίες στο Αστυνομικό τμήμα Καλαβρύτων, στον Διοικητή κ. Βασίλειο Σταθούλια και στους αστυνομικούς του τμήματος, στο αστυνομικούς που βοήθησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας που ο ρόλος τους ήταν κομβικός ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία και στην στάθμευση χιλιάδων αυτοκινήτων. Ευχαριστίες, επίσης, στους άνδρες της Πυροσβεστικής και στον Διοικητή κ. Ανδρέα Δημητρόπουλο και στους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

"Ήταν μια μεγάλη γιορτή" - Το ευχαριστώ του Δήμου Καλαβρύτων για το Helmos Mountain Festival (φωτό) 9

Ασφαλώς, ευχαριστίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στους Εθελοντές Σαμαρείτες που ήταν εκεί κάθε φορά που παρίστατο κάποια ανάγκη. Επίσης, στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και στο ΕΚΑΒ, στον Όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών που ήταν ο ιατρικός υποστηρικτής της διοργάνωσης, στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, στους εργαζομένους του Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού, στο σύνολο των χορηγών του Φεστιβάλ, στην Εταιρεία Διοργάνωσης Novel Vox, στους ιδιώτες που έντυσαν την εκδήλωση με διαφόρων ειδών δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ιππασία, τοξοβολία, yoga, ποδηλασία, προβολή ταινίας και σ’ όλους όσοι εργάστηκαν ώστε να φτάσουμε σ’ αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που πρόβαλε σ’ όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο την περιοχή μας, ενισχύοντας την τουριστική δυναμική της και αναδεικνύοντας την εικόνα της».

"Ήταν μια μεγάλη γιορτή" - Το ευχαριστώ του Δήμου Καλαβρύτων για το Helmos Mountain Festival (φωτό) 10

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα