Ιρλανδία: Περισσότερα από 100 άτομα περίμεναν στην ουρά για να δουν ένα τριάρι

17.08.2022 / 21:14
irlandia

Ουρά σχηματίστηκε κατά μήκος της οδού St Brendans στο Δουβλίνο, με περισσότερα από 100 άτομα να περιμένουν να δουν ένα ακίνητο, τριών υπνοδωματίων στις 20:30.
Μέσα σε 30 λεπτά και ενώ ο ήλιος είχε ήδη αρχίσει να δύει, άλλα 50 άτομα μπήκαν στην ουρά για να δουν το ακίνητο, το οποίο κοστίζει 1.850 ευρώ το μήνα.
Ο Conor Finn, ο οποίος δημοσίευσε πλάνα από τις μεγάλες ουρές, έγραψε στο Twitter ότι περίμενε μια ώρα στην ουρά πριν φύγει χωρίς να δει το ακίνητο.
«Μια ώρα αργότερα και έφυγα από την ουρά χωρίς πραγματική κίνηση ή ευκαιρία να δω το σπίτι απόψε», είπε ο Φιν το βράδυ της Τρίτης στις 21.30. «Ο κόσμος έμενε ακόμα στο τέλος της ουράς καθώς έφευγα».
Η οικονομία της Ιρλανδίας ανθεί, καθώς προσφέρει χαμηλούς εταιρικούς φορολογικούς συντελεστές σε εταιρείες τεχνολογίας και φαρμακευτικών προϊόντων, όπως η Google και τα – ενισχυμένα από την πανδημία – έσοδα από αυτές τις εταιρείες σημαίνουν δημιουργούν στην χώρα μια καλή οικονομική κατάσταση.
Ωστόσο, οι εργαζόμενοι από αυτές τις εταιρείες έχουν πλημμυρίσει τη χώρα, πράγμα που σημαίνει ότι η ζήτηση για ακίνητα στην Ιρλανδία έχει εκτιναχθεί στα ύψη.
Αυτό, σε συνδυασμό με την έλλειψη ακινήτων, σημαίνει ότι η Ιρλανδία είναι αντιμέτωπη με στεγαστική κρίση, με κορυφαίο παράδειγμα έναν κτηματομεσίτη στο Δουβλίνο, που χρειάστηκε να κάνει κλήρωση για να επιλέξει ποια άτομα – από τις 1.200 αιτήσεις που έλαβε – θα έβλεπαν το σπίτι.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα