Ηράκλειο:Παράταση ενός μήνα στα ερασιτεχνικά σωματεία

30.09.2021 / 14:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
5ab4eda1cd3a18375777386b

Παράταση ενός μήνα, έως και τις 30 Οκτωβρίου, δίδεται στα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή της αίτησής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η απόφαση της συγκεκριμένης παράτασης από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κρίθηκε απολύτως αναγκαία και εύλογη, έπειτα από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, που έπληξε αρκετές περιοχές του νομού Ηρακλείου.

Συνεπώς, παρατείνεται για ακόμα 30 ημέρες το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021, για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που δεν πρόλαβαν έως τώρα να ολοκληρώσουν την επεξεργασία της αίτησης πρώτης εγγραφής τους ή της επικαιροποίησης των στοιχείων τους (εφόσον ήταν ήδη εγγεγραμμένα στο Μητρώο του 2020).

Υπενθυμίζεται ότι για όλα τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους είναι η σημερινή, 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Οι φάκελοί τους, κατόπιν, θα εξεταστούν ώστε να υπάρξει η οριστική εγγραφή τους ή το περιθώριο συμπλήρωσης/διόρθωσης των απαραίτητων στοιχείων τους έως και την 30η Νοεμβρίου 2021, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και εκείνων των σωματείων που θα χρειαστεί να «θεραπεύσουν» τις αιτήσεις τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα