Ίος: Φεύγουν οι Ιρλανδοί μετά τον θάνατο των δύο 18χρονων – Στον Πειραιά η νεκροψία

04.07.2023 / 7:41
irlandos_ios_xr

Με σπαραγμό αποχαιρετούν όλοι όσοι γνώριζαν τους δύο άτυχους νεαρούς Ιρλανδούς που έχασαν τη ζωή τους ενώ γιόρταζαν την αποφοίτησή τους στο νησί της Ίου. Οι δύο 18χρονοι, ο Andrew O’Donnell και ο Max Wall, ήταν δύο αδελφικοί φίλοι που συμμετείχαν στην εκδρομή του St Michael’s College στην Ίο.

Οι συμμαθητές τους μετά το τραγικό συμβάν επιστρέφουν εσπευσμένα στο Δουβλίνο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ οι κάτοικοι του νησιού είναι «μουδιασμένοι» μετά τις δύο τραγικές απώλειες των δύο νεαρών παιδιών . Αρκετά μαγαζιά επέλεξαν να κλείσουν σε ένδειξη πένθους για το θάνατο των δύο εφήβων.

Για εκατοντάδες συγκλονισμένους νέους Ιρλανδούς που θέλουν να φύγουν από την Ίο και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους κάνει λόγο η Daily Mail

Σύμφωνα με εκπαιδευτικό στην Ίο βρίσκονται περί τους 1.000 νεαρούς Ιρλανδούς οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι «να πάνε στο σπίτι τους». «Το νότιο Δουβλίνο είναι μια μικρή κοινωνία, όλα τα σχολεία γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι φίλοι, υπάρχουν φίλοι και συγγενείς που είναι συγκλονισμένοι. Είναι μια μικρή κοινότητα. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο υπάρχει υστερία και φόβος. Οι γονείς μας παίρνουν τηλέφωνοα. Όλοι είναι συγκλονισμένοι, ειδικά τα παιδιά που ήταν με τον Άντριου και τον Μαξ. Θέλουν να επιστρέψουν σπίτι και θα επιστρέψουν μέσα σε 48 ώρες» είπε ο ίδιος εκπαιδευτικός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα