Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις επόμενες μέρες στην Αιτωλοακαρνανία

11.10.2021 / 19:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 55

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου στην «Ιόνια» οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο-Γαβρολίμνη, στην Αιτωλοακαρνανία, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στις σήραγγες Μακύνειας και Κλόκοβας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την «Νέα Οδό», τόσο την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, όσο και την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, θα ισχύσει, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου Γαβρολίμνης.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στην «Ιόνια» οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στην «Ιόνια» οδό μέσω του Αντιρρίου.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Επίσης, σύμφωνα με την «Νέα Οδό», καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων της Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος, ανισόπεδος κόμβος Νότιος Αγρινίου – ανισόπεδος κόμβος Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι οδηγοί προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι οδηγοί προς Ιωάννινα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα