Ιωάννινα: Ολιγόλεπτο μπουρίνι πλημμύρισε τους δρόμους

18.09.2023 / 7:24
ioannina83104

Μέσα σε λίγα λεπτά ο ουρανός των Ιωαννίνων «μαύρισε» και ξαφνικό μπουρίνι «χτύπησε» την πόλη, το απόγευμα της Κυριακής (17/09).

Η ένταση ήταν τέτοια που μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι έγιναν ποτάμια. Η μικρή διάρκεια, ωστόσο, βοήθησε ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρά πλημμυρικά προβλήματα που πιθανόν να απαιτούσαν την παρέμβαση της Πυροσβεστικής ή της Πολιτικής Προστασίας.

Το παραλίμνιο των Ιωαννίνων πλημμύρισε από τη νεροποντή, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διακοπεί. Η πυροσβεστική πραγματοποίησε άντληση των υδάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ώρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης της δημοτικής αρχής, στην συγκεκριμένη περιοχή!

Η Πυροσβεστική δέχθηκε μία κλήση για προβλήματα συγκέντρωσης υδάτων στην Λεωφόρο Γράμμου.

Με πληροφορίες από epiruspost και epirusgate

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα


max fm