Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για το πόσο στοίχισε η βάφτιση του γιου της, Πάρη

29.09.2023 / 14:24
jtoyni-1110x626

Την περασμένη Παρασκευή (22/09) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, παρουσία φίλων και συγγενών.

Ο μικρός πήρε το όνομα Πάρης, με νονούς τη Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα, στενούς φίλους του ζευγαριού.

Το μυστήριο έγινε σε γνωστό κτήμα στη Βαρυπόμπη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους και τη διακόσμηση να κλέβει τις εντυπώσεις.

Πόσο στοίχισε η βάφτισε του Πάρη

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων και μεταξύ άλλων, απάντησε για το κόστος της βάφτισης του γιου της.

«Ο Στέφανος είναι φίλος μου με αγαπάει και ξέρει τον Πάρη από την κοιλιά μου. Έκανε για τη βάφτισή μας τα πάντα σαν να βαφτίζονταν δικό του παιδί. Θα πω μόνο ότι το πιο ακριβό από όλα ήταν να στηθεί stage με επαγγελματικό ήχο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μπάτζετ του και ένας planner βοηθάει να παραμείνεις μέσα σε αυτό» αρκέστηκε να γράψει η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η influencer εξήγησε σε άλλη ερώτηση που δέχτηκε, πώς επέλεξαν το όνομα Πάρης. «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε» έγραψε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα