Ιωάννα Παππά: «Με φέρνει σε αμήχανη θέση»

28.05.2024 / 7:31
pappa2705

Η Ιωάννα Παππά κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα και πως τη διαχειρίστηκε καθώς και για την τηλεόραση.

«Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν δεν δουλεύω και σε φέρνει σε μια αμήχανη θέση γιατί ξέρεις τη δύναμη του μέσου» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παππά.

«Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω. Η δουλειά με άνοιξε και έγινα πιο κοινωνική. Η έκθεση με “φοβίζει” και μια αναγνωρισιμότητα σε φέρνει λίγο άτσαλα. Τώρα τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο με όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Σε εμάς ήταν πολύ ξαφνικό, ένας νέος κόσμος! Ήταν ακραία εποχή, είναι πιο βατά τώρα. Εμένα μου άρεσαν αυτά τα χρόνια γιατί ήταν πιο αθώα από την άλλη πλευρά! Και στη δουλειά γινόταν μια άλλη διαδικασία. Όταν πρόσφατα έκανα μια σειρά μεγάλη, κατάλαβα ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ. Οι χρόνοι που δίνονται» πρόσθεσε η Ιωάννα Παππά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα