Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχτισαν απέναντι μου τείχη»

24.02.2024 / 9:27
MALESKOU

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμάδες» με την Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ, αυτή την Κυριακή 25/2. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ερχόμενη στην Αθήνα, καθώς και για τον ανταγωνισμό στον χώρο της τηλεόρασης.

«Δεν έχω αφομοιώσει ακόμα την πληροφορία ότι έχω γίνει μητέρα, κάθε μέρα «ρουφάω» στιγμές. Δεν την έχω χορτάσει αλλά δεν νομίζω να τη χορτάσω και ποτέ αυτό το πλάσμα. Την κοιτάζω και νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι. Νιώθω τόσο χαρούμενη και γεμάτη που δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ήμουν πριν, όταν έλεγα ότι νιώθω ευτυχισμένη», εξομολογείται χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

«Η τηλεόραση είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος. Το διαπίστωσα πιο έντονα ερχόμενη εδώ, ακόμη κι αν εσύ έρχεσαι με διαφορετικές προθέσεις και με το σκεπτικό ότι «δεν έρχομαι να ενοχλήσω κάποιον» – όντως ποτέ δεν είχα αυτή τη διάθεση – αλλά «έρχομαι να κάνω κάτι με πολλή αγάπη».

Αντικρίζεις πράγματα από ανθρώπους που πολλές φορές στεκόμενοι σε αυτό που μπορεί να έχουν φτιάξει άλλοι για σένα ως εικόνα και είναι προκατειλημμένοι πριν σε γνωρίσουν ή δεν έχουν και τη διάθεση να σε γνωρίσουν. Χτίζουν κάποια τείχη και δημιουργούν κάποια αγκάθια, τα οποία όσο κι αν θέλεις να τα αποφύγεις, όσο και να ελίσσεσαι και να προστατεύεσαι ως άνθρωπος, συμβαίνει», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα. Δεν ήταν όλα όπως τα περίμενα», παραδέχεται, επίσης, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα