Ιμάμογλου: Το τρολάρισμα σε εισαγγελείς και κυβέρνηση για την έρευνα για το περπάτημα του

06.05.2021 / 10:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
imamoglou

Με χιούμορ επέλεξε να απαντήσει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου σε δηλώσεις του όσον αφορά την εισαγγελική έρευνα στην οποία υποβάλλεται για τον τρόπο που περπάτησε, με τα χέρια πίσω από την πλάτη του, όταν επισκέφθηκε τον τάφο του Σουλτάνου Μεχμέτ τον II.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης δεν έχει αφήσει ασχολίαστο το ζήτημα λέγοντας χαρακτηριστικά πως από εδώ και πέρα οι πολίτες της Κωνσταντινούπολης θα ξεκινήσουν να περπατούν με διάφορους τρόπους προκειμένου να προκαλέσουν τους εισαγγελείς ενώ προσθέτει πως προσευχόταν εδώ και δυόμισι χρόνια ο θεός να δώσει μυαλό σε κάποιους ανθρώπους αλλά τελικά οι προσευχές του δεν εισακούστηκαν.

Ταυτόχρονα, προσθέτει πως καθώς είναι Πόντιος, στον τόπο του συνηθίζουν να περπατούν κατά αυτόν τον τρόπο για να έχουν ισορροπία επειδή το μέρος έχει απότομες πλαγιές.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ιμάμογλου έχει ήδη απολογηθεί γραπτώς για το ζήτημα το οποίο έχει λάβει εξαιρετικά μεγάλες πολιτικές διαστάσεις στην γείτονα με τον εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης να προβαίνει στο αίτημα έρευνας στέλνοντας το ανάλογο έγγραφο στο υπουργείο Εσωτερικών.

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα που έχει προκύψει θεωρείται πως έχει πολιτικό όφελος για τον δήμαρχο Ιμάμογλου.

skai.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα