Ηλιούπολη – Πρώην μαθήτρια προπονητή: «Δεν θεωρώ ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες»

24.03.2023 / 18:35
mathitria1

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 44χρονου προπονητή τάε κβο ντο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από 12 ως 16 ετών. Ο 44χρονος που έλαβε νέα προθεσμία, θα μεταβεί την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Πρώην αθλήτρια του προπονητή μίλησε στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν χαμηλών τόνων, ποτέ δεν είχε μπει στα αποδυτήρια, ούτε των αγοριών ούτε των κοριτσιών. Ήταν ένας άνθρωπος που η πόρτα του γραφείου του ήταν μονίμως ορθάνοιχτη. Δηλαδή είτε ήταν κάποιος μέσα στο γραφείο, είτε δεν ήταν κανείς, η πόρτα ήταν μονίμως ορθάνοιχτη» είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώην αθλήτρια τόνισε πως ο 44χρονος είχε την ίδια συμπεριφορά, τόσο με τα κορίτσια, όσο και με τα αγόρια. «Είχε την ίδια συμπεριφορά με όλους. Είτε τα παιδιά ήταν μικρά, είτε ήταν μεγάλα, είτε κατέβαιναν σε αγώνες, είτε όχι. Δεν υπήρξε ποτέ περίεργη συμπεριφορά. Ούτε πιο στενή, ούτε πιο απόμακρη. Δε γνώριζα ότι πήγαινε διακοπές με τις οικογένειες των αθλητριών» δήλωσε.

«Το μόνο που είχαμε παρατηρήσει ήταν η μείωση των ατόμων στη σχολή του. Όσο ήμασταν μεγάλοι, στα 15-16-17, σταματήσαμε λόγω των Πανελληνίων και των σπουδών. Δεν θεωρώ ότι δεν ισχύουν και σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσω κάποιο κορίτσι που λέει ότι του συνέβησαν αυτά τα πράγματα. Πλέον σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα